Nissan Note in Romania

Repozitionat in clasa mica, noul Nissan Note este disponibil cu patru echipari si costa incepand de la 13.600 euro cu TVA.

 

Noul Note este disponibil in patru versiuni: Visia, Acenta, Conect si Tekna. Toate versiunile dispun standard de sistem start&stop, sase airbaguri, aer conditionat manual si pilot automat cu limitator de viteza. Preturile incep de la 13.600 de euro pentru nivelul de baza Visia combinat cu motorizarea pe benzina de 1,2 litri si 80 CP.

Pentru varful de gama Tekna, Nissan ofera standard Nissan Safety Shield, NissanConnect, Around View Monitor, tapiterie mixtă cu piele si cheie inteligentă, jante de aliaj de 16 inci, Pachetul Family, Pachetul Auto si proiectoare de ceaţă. Optional, se ofera trapa panoramica din sticla si Pachet Sport.

In perioada 24-28 octombrie, Nissan organizeaza Zilele Portilor Deschise in reteaua sa de Parteneri Autorizati. In cadrul acestei actiuni, persoanele care vor efectua test-drive cu Noul Nissan Note vor participa la tragerea la sorți pentru un week-end la volanul noului model.

 

Adaugă un comentariu