Noi fisuri pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu-Orăștie

Noi fisuri, crăpături și denivelări ale carosabilului au apărut pe o lungime de 70 de metri pe autostrada Sibiu-Orăștie, pe sensul de mers Sibiu – Sebeș.

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

Potrivit unui comunicat al CNAIR, ca urmare a acestei situații, pe autostrada Sibiu-Orăștie a fost impusă restricție de viteză de 60 de kilometri/oră, iar pe un segment de drum de 200 de metri traficul a fost deviat pe banda 2.

A intrat fix în mașina Poliției. Ce explicație HALUCINANTĂ a avut!

“La fața locului a fost trimisă o echipă formată din specialiști CNAIR care au constatat că deplasările taluzului și șanțului din vecinătatea sectorului respectiv au afectat banda de urgență și banda 1. În acest moment, sunt efectuate măsurători topografice în vederea verificării evoluției fenomenului de tasare și a deformărilor la nivelul carosabilului. Au fost convocați mâine la sediul CNAIR, toți factorii implicați în derularea proiectului, pentru a prezenta un raport privind cauzele acestei probleme și pentru a dispune o soluție de remediere”, se spune în comunicat.

PARCAREA LATERALĂ A ANULUI a fost realizată la Cluj

Până la rezolvarea problemei, zona este monitorizată constant de către DRDP Brașov, care va raporta permanent orice modificare a situației existente, precizează compania.

Adaugă un comentariu