Noul Bentley Flying Spur impresionează cu motorul W12

Noul Bentley Flying Spur a fost prezentat oficial şi primul lucru care ne-a atras atenţia la acest Grand Tourer este impresionantul motor W12 de 6,0 litri cu dublu-turbocompresor. 

Sub capota noului model Flying Spur se află versiunea îmbunătățită a motorului W12 de 6,0 litri cu  dublu-turbocompresor, susținut de o transmisie cu dublu ambreiaj în opt trepte. Acest nou motor TSI livrează 635 CP  și 900 Nm. Repriza de la 0-100 km / h are loc în  3,8 secunde și acest luxos model este cotat cu o viteză maximă de 333 km /h.  Mai trebuie să reţinem că acest propulsor este dezvoltat și construit manual în Crewe, iar configurația “W” înseamnă că motorul este mai scurt decât un V12 echivalent.

Noul Bentley Flying Spur are o lungime de  5.316 mm lungime,  o lățime de 1.978 de mm, o înălţime de 1.484 mm şi un ampatament de 3.194 de mm.  Generația precedentă a modelului Flying Spur a utilizat un sistem de tracțiune integrală permanentă, cu o distribuire 60:40 către punțile spate / față.

Modelul nou are un sistem cu comandă, care oferă o transmisie pe puntea spate. În funcție de condițiile de rulare și alunecarea roților, acesta va activa în mod automat transmisia și pe puntea față atunci când este cazul, devenind astfel un sistem dinamic de tracțiune integrală. Sistemul electronic All-Wheel Steering este o caracteristică tehnologică nouă, care îmbunătățește atât stabilitatea la viteză mare, cât și manevrabilitatea în oraș. În timpul manevrelor la viteză redusă, sistemul direcționează roțile din spate în direcția opusă față de roțile din față.

Interiorul noului Flying Spur  dispune de scaune noi pentru care pot fi alese 15 culori de piele, cu motivul “Wing” specific Bentley, brodat pe partea inferioară.

Plăcile orizontale de furnir de pe bord și din portiere subliniază dimensiunile generoase ale habitaclului. Consola centrală elegantă găzduiește un ecran tactic personalizabil de 12,3 inci, orificiile de ventilație noi, în formă Bentley, un spațiu de depozitare precum și un suport pentru încărcare prin inducție și două prize USB pentru telefoanele mobile. Inserțiile tridimensionale din piele cu diamant sunt folosite pentru prima dată într-o portieră a unei mașini și sunt inspirate de conceptul de design Bentley EXP 10 Speed 6.

Noul Bentley Flying Spur poate fi comandat spre sfârşitul acestui an.

Adaugă un comentariu