Noul BMW Seria 7 a debutat la Cupa de Cristal

Noul BMW Seria 7 a fost prezentat publicului din Romania in cadrul turneului de golf Cupa de Cristal BMW 2012, editie aniversara ce a marcat 30 de ani de istorie a prestigioasei competitii internationale. 

Gama de motorizări a fost revizuită şi pachetul de măsuri BMW EfficientDynamics a fost extins pentru a reduce consumul (în medie cu peste 15%) şi a îmbunătăţii calităţile dinamice. De exemplu, noul BMW 730d xDrive, proaspăt prezentat în gamă, este acum cea mai eficientă limuzină de lux cu tracţiune integrală din lume, cu emisii conform normelor de măsurare europene de numai 158 g per km (cu 20g mai mic şi faţă de versiunea anterioară 730d cu tracţiune spate).

Toate modelele beneficiază de tehnologia TwinPower Turbo şi de cutia de viteze cu 8 trepte care contribuie semnificativ la performanţele dinamice excelente şi consumul redus. Suplimentar, o nouă generaţie a modului EcoPro care oferă în premieră funcţia automată de coasting (rularea la liber).

La interior se remarcă noua unitate iDrive care vine cu un procesor grafic semnificativ îmbunătăţit şi o serie de funcţii noi. Printre acestea se remarcă o hartă semnificativ îmbunătăţită şi mult mai rapidă sau posibilitatea de a rula filme de pe un memory stick USB (suportă fişiere MPEG4 şi MOV). O experienţă unică este asigurată şi de sistemul de Rear Seat Entertainment, care vine cu un nou design al ecranelor din tetiere, şi de sistemul de sunet de înaltă fidelitate oferit de Bang & Olufsen, pentru prima dată disponibil pe BMW Seria 7.

Noul BMW Seria 7 poate fi comandat incepand de la 65.250 de euro fara TVA (80.910 euro cu TVA), pret valabil pentru versiunea 730d/258 CP.

taguri
Adaugă un comentariu