Noul BMW X5 M50d, in Romania din noiembrie

A treia generatie a lui BMW X5, care include versiunea M Performance BMW X5 M50d, ajunge in showroom-uri din 16 noiembrie 2013.

Noul BMW X5 este pregatit sa ajunga in showroom-uri incepand cu 16 noiembrie 2013. Lansarea celei de-a treia generatii a celui mai de succes Sports Activity Vehicle din lume va insemna si prezentarea modelului M Performance BMW M50d M. Echipat cu cel mai puternic motor diesel cu sase cilindri dispusi in linie din lume, tehnologia suspensiei care poarta amprenta M si linia exterioara optimizate aerodinamic, BMW X5 M50d combina dinamica superioara pe sosea cu tractiunea impecabila in regim off-road.  Pretul de pornire pentru noul model este de 71.899 de euro fara TVA.

Optiunile specifice modelului oferite de BMW Individual ofera solutii remarcabile de personalizare pentru o eleganta exclusiva, in timp ce noile produse din gama de accesorii Original BMW – concepute special pentru Sports Activity Vehicle – contribuie la sublinierea versatilitatii si a caracterului practic.

BMW X5 M50d: dinamica fascinanta datorita preciziei M traditionale.

Combinatia unica intre sportivitate, eficienta si usurinta utilizarii cotidiene sunt reprezentative pentru noul BMW X5 M50d. Motorul diesel cu sase cilindri dispusi in linie are un rafinament deosebit si este echipat cu supraalimentare in trei etape si injectie directa common-rail. La o capacitate de 3,0 litri, motorul dezvolta o putere de 280 kW/381 CP si un cuplu maxim de 740 Nm. Este un nivel de performanta pe care competitia il poate oferi numai cu motoare cu cilindre mai mare care presupun un nivel mult mai mare de taxe si un consum crescut, dar si o scadere a agilitatii din cauza influentei negative a masei crescute pe puntea fata. Disponibila standard, tehnologia BMW BluePerformance permite ca modelul M Performance sa indeplineasca standardele de emisii EU6. Puterea propulsorului diesel este transferata la drum prin transmisia automata cu opt trepte si tractiunea integrala BMW xDrive.

Noul BMW X5 M50d dispune standard de suspensie Adaptive M, care include Dynamic Damper Control (control dinamic al suspensiei) si suspensie pneumatica pe puntea spate, precum si servodirectie asistata electric. Pachetul optional Dynamic de suspensie adaptiva cuprinde Dynamic Performance Control (control dinamic al performantelor) si stabilizare activa a ruliului Dynamic Drive, in timp ce la exterior se recomanda echipamente oferite standard precum jante M de 19 toli, din aliaj usor, cu design “double-spoke dar si elementele aerodinamice de caroserie. Agilitatea imbunatatita considerabil si un timp de sprint 0-100 km/h de 5,3 secunde sunt combinate cu economia de combustibil, ameliorata cu mai bine de zece procente fata de modelul anterior. Pentru noul BMW X5 M50d, consumul mediu de combustibil in ciclul de testare EU este de 6,7 l/100 km, in timp ce nivelul emisiilor CO2 este de 177 g/km.

Adaugă un comentariu