Noul Hyundai i10 – premiera nationala la SAB&A 2013

Incepand cu data curenta, noul Hyundai i10 poate fi admirat  in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto Bucuresti si Accesorii, ce se desfasoara la Romaero Baneasa, in perioada 10-20 octombrie 2013.

Hyundai, prin intermediul Tiriac Auto, va prezenta in premiera nationala noul model de clasa mini – Hyundai i10. Modelul urmeaza sa fie lansat in Romania la finalul lunii noiembrie si va fi disponibil intr-o gama de doua motorizari: 1.0 si 1.25 litri benzina. Noul i10 dispune si de doua variante de transmisie, manuala, cu cinci trepte, sau automata, cu patru rapoarte.

Lansat pe piata la cinci ani dupa predecesorul sau, noul i10 reprezinta o evolutie semnificativa pentru Hyundai, in clasa A. Acesta dispune de caracteristici si dotari care se regasesc la segmentele superioare precum comenzi pe volan, pilot automat, volan si scaune incalzite, imbracate in piele, sistem de asistenta la pornirea din rampa, buton de pornire „Smart Key’, faruri de zi cu tehnologie LED  sau sistem de climatizare automata.

Noul i10 a fost conceput si proiectat in totalitate in cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Hyundai Motor Europa, din Rüsselsheim, Germania si va beneficia de serviciul  „5 ani garantie fara limita de kilometri’. In plus, in premiera pentru  segmentul mini, pachetul include 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice gratuite.

Alaturi de noul i10, la standul Tiriac Auto din cadrul SAB&A 2013, Hyundai va prezenta gama completa de autovehicule, din care fac parte: i20, i30, sedanul Elantra, limuzina de clasa medie i40, SUV-ul Santa Fe, dar si SUV-ul compact ix35 facelift, disponibil in reteaua de distributie Hyundai Auto Romania incepand cu luna octombrie 2013.

Adaugă un comentariu