Noul ministru al Transporturilor a descins pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, aflat în vizită pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva, i-a avertizat pe constructori că va avea toleranță zero la întârzieri și lucrări de proastă calitate.

VIDEO Nu am chef să semnez, bă, procesul verbal!’. Smecher cu tupeu VS Poliția Română 

O VESTE EXTRAORDINARĂ! De la 1 noiembrie, ACTELE ASTEA VIN ACASĂ!

Felix Stroe le-a cerut imperativ constructorilor să respecte termenele și calitatea lucrărilor.

“Am vrut să am o discuție cu toți constructorii de pe toate loturile Autostrăzii pentru a vă spune tuturor că vă înțeleg provocările pe care le-ați întâmpinat în teren, dar eu voi avea toleranță ‘0’ la întârzieri și la lucrări de proastă calitate”, a declarat ministrul Transporturilor.

Știi ce simbolizează dungile acestea de pe anvelope?

În plus, Felix Stroe le-a atras atenția antreprenorilor să nu aștepte să fie rugați pentru a face lucrările pentru care sunt plătiți.

“Antreprenorii trebuie să prezinte zilnic graficul de lucrări, iar reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care se ocupă de aceste proiecte, au primit sarcina să verifice respectarea graficelor asumate”, a mai precizat Stroe.

Cel mai nebun accesoriu pe care-l poate avea un automobil!

Totodată, ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR, Ștefan Ioniță, să meargă cât mai des pe șantiere și să monitorizeze evoluția lucrărilor importante, se mai arată în documentul citat.

Martorii de bord – Peste 60 de semne explicate

taguri
Adaugă un comentariu