Noul Nissan Navara – un pick-up adaptat la vremurile moderne

Cea de-a 12-cea generatie a lui Nissan Navara este prezentata de niponi ca un pick-up foarte durabil, eficient, dar care este modulabil, stilat si confortabil. Nissan afirma ca noul model ridica standardele actuale din segment.

 

In dezvoltarea noului model, Nissan a cautat sa indeplineasca tot ceea ce au cerut de-a lungul timpului atat clientii care utilizeaza masina in scop personal, dar si cei privati, pentru care exploatarea in conditii grele este esentiala. Astfel, cu ajutorul experientei de 80 de ani de cand construieste modele pick-up, Nissan a creat un model care sa fie foarte rezistent, dar in acelasi timp modern si usor de utilizat in viata de zi cu zi.  De asemenea, prin adoptarea unor tehnologii noi s-a cautat reducerea costurilor de intretinere si reducerea masei totale.

140611-01-32

 

 

Navara va fi disponibila cu o multitudine de caroserii noi si motorizari eficiente, specifice pentru fiecare piata, dar si cu tractiune integrala sau cu tractiune pe o singura punte.  Interiorul este desenta pentru a crea o impresie de spatiu, iar nivelul ridicat al calitatii materialelor este de asteptat sa reprezinte etalonul clasei. Printre motorizari va fi disponibila o noua unitate diesel, cu o cilindree de 2,5 litri, oferita in doua trepte de putere, de 163 CP (403 Nm) si 190 CP (450 Nm). Aceasta este mai economica cu 11% fata de vechea unitate. Optional va fi disponibila o cutie automata cu 7 trepte, standard fiind una manuala cu 6 trepte.

 

Adaugă un comentariu