Noul prezentator al emisiunii Top Gear are o problemă majoră. Ce nu poate să facă Chris Evans!

Chris Evans, noul prezentator al emisiunii Top Gear, și-a intrat în rol și a început filmările pentru viitorul sezon. Din păcate, acesta are o problemă destul de mare: nu poate să conducă şi să vorbească “în acelaşi timp”.

Chris Evans, alături de trei nume grele din industria automobilistică: Sabine Schmitz, Chris Harris și David Coulthard, se pregătesc pentru noul sezon al emisiunii Top Gear.

Potrivit unor surse din cadrul BBC, Chris Evans are trac când este nevoit să și conducă să și vorbească în fața camerei, astfel că trebuie să se tragă multe duble pentru ca rezultatul să iasă bine.

„Chris se străduieşte să stăpânească arta condusului şi vorbitului în faţa camerei video, un element crucial la ‘Top Gear’. Transpiră des, deoarece se încurcă frecvent în dialog. Şoferii profesionişti încearcă să-l acopere, dar echipa de filmare este frustrată’, a declarat o sursă citată de Daily Mail.

La câteva zile de la anunțul că va fi gazda emisiunii, Chris Evans spunea: „Sunt încântat. Top Gear este emisiunea mea favorită. Gândită de o serie de minți luminate care iubesc mașinile. Promit că o să fac orice îmi stă în putere să respect ce a fost înainte și să duc show-ul la un alt nivel. Și nu, nu voi părăsi emisiunea RS Breakfast Show’.  Rămâne de văzut cum se va descurca britanicul și cu condusul și cu vorbitul…

Adaugă un comentariu