Noul Renault Clio, in Romania de la 10.200 de euro

Clio 4, modelul care exprimă cel mai bine reînnoirea designului Renault, a fost lansat ieri în România. Noul model va fi disponibil începând de pe 18 octombrie în toată reţeaua Renault din România, cu un preţ de pornire de 10.200 euro,TVA inclus. 

Clio este un model iconic pentru Renault și suntem foarte mândri că cea mai recentă versiune a sa îmbină designul inovator cu o gamă de dotări fără precedent pentru segmentul din care face parte. Ne aflăm într-un moment istoric: Clio 4 marchează începutul unei noi ere pentru Renault, mai ales din punct de vedere al designului. Ne bucurăm că am reușit să facem lansarea noului Clio în România în același timp cu cele mai importante țări din Europa.’ a declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.

Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique şi patru motorizări: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) şi 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 (diesel).

Preţurile de listă pornesc de la 10.200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique 1,2 16V 75 CP şi ajung până la 14.500 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90.

Printre echipamentele standard regăsim: airbaguri frontale şi laterale cap-torace pentru sofer şi pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenţă la urcarea în pantă), tempomat-limitator de viteză (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces şi demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile şi degivrante electric.

taguri
Adaugă un comentariu