Skoda Octavia Scout primește gardă la sol mai mare, versiune cu tracțiune față

Skoda Octavia Scout primește centimetri în plus la garda la sol și acum este oferită și în versiunea cu tracțiune față.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Skoda a prezentat primele imagini și informații cu Octavia Scout, care se diferențiază de versiunea de bază Octavia Combi printr-o serie de detalii specifice: siglele Scout de pe aripile frontale, pachetul Rough-Road, garda la sol mai înaltă (cu 15 milimetri).

În pachetul de dotări standard ale Octaviei Scout sunt incluse și proiectoarele de ceață LED, jante de 18 inci (opțional de 19 inci), un ecran central de 10 inci, elemente decorative specifice Scout la interior și, nu în ultimul rând, scaunele ThermoFlux.

Sub capotă, Scout este oferit într-o gamă variată de motorizări, atât pe benzină cât și diesel. Vârful de gamă este 2.0 TDI cu 200 CP (disponibil în premieră pe Octavia Scout), urmat de unitatea 2.0 TSI cu 190 CP și de dieselul 2.0 TDI cu 150 CP. Toate aceste trei versiuni de motorizare primesc ca dotare standard tracțiune integrală și transmisie automată DSG cu 7 rapoarte.

Lista este completată, în ordine descrescătoare, de unitatea 1.5 TSI cu 150 CP și dieselul 2.0 TDI cu 115 CP, ambele oferite în standard cu transmisie manuală cu șase trepte. Motorul 1.5 TSI este oferit și în versiune mild-hybrid (denumit e-TEC).

Restul detaliilor privind noua Octavia Scout vor fi publicate ulterior de Skoda.

Adaugă un comentariu