Noul Volkswagen Golf GTI – cât costă în România

La câteva săptămâni de la debutul generației a opta, Volkswagen a prezentat în fața publicului și versiunea hot-hatch a noului Golf. Acum noul Golf GTI poate fi comandat și în România.

Ca și în cazul generațiilor anterioare, Golf GTI se deosebește de versiunea standard nu doar prin abilitățile dinamice, dar și printr-o serie de elemente de design specifice.

Probabil cea mai vizibilă este linia luminoasă LED care leagă luminile de zi. Semnătura luminoasă din partea frontală este completată de mulțimea de LED-uri din grilă; acestea din urmă sunt opționale. Nu lipsesc de pe listă nici etrierele de frână roșii.

Pachetul exterior include, în partea din spate, un sitem de evacuare cu două terminații, iar jantele pot fi comandate în dimensiuni de până la 19 inci. Blocurile optice spate sunt, ca și farurile, LED.

Sub capotă, noul Golf GTI ascunde un motor TSI cu patru cilindri în linie, de 2,0 litri, capabil să producă 245 CP și 370 Nm. Standard, hot-hatch-ul vine cu transmisie manuală de șase trepte; opțional, o automată DSG cu șapte trepte este disponibilă.

Noul Volkswagen Golf GTI poate fi comandat în România cu un preț de pornire de la 32.817 euro, iar livrările încep din luna septembrie a acestui an.

Adaugă un comentariu