O londoneza a picat de 110 ori la proba teoretica a examenului auto

vezi galeria foto

Examenul auto reprezinta un test destul de complicat si dificil, dar cu vointa si mult studiu orice pieton poate deveni sofer. Dar uneori exista si exceptii. Spre exemplu, o londoneza in varsta de 28 de ani a picat de 110 ori la proba teoretica a permisului auto.


In afara timpului pierdut si a poverii sufletesti pe care trebuie sa o poarte, britanica a mai avut de scos din buzunar si 3.410 lire sterline, echivalentul a 4.309 euro.

Pe locul doi al unui clasament intocmit de Driving Standards Agency se afla un barbat in varsta de 30 de ani din Peterborough care a picat examenul teoretic de 86 de ori. Podiumul este completat de un alt barbat din Birmingham in varsta de 41 de ani care a reusit sa treaca examenul teoretic dupa 80 de incercari.

La proba practica, lucrurile stau ceva mai bine. Aici primii trei clasati au reusit intr-un final sa obtina permisul de conducere. Pe primul loc se afla un barbat in varsta de 40 de ani care a promovat dupa 37 de incercari, pe locul doi gasim tot un barbat care a promovat dupa 36 de incercari, iar podiumul este completat de o femeie in varsta de 44 de ani care a trcut proba practica tot dupa 36 de incercari.

Via | DailyMail

 

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE