O masina de vis: automobilul ucenicilor Skoda

16 tineri ucenici ai Scolii Profesionale SKODA AUTO si-au construit masina de vis: decapotabila sport SKODA CitiJet. Acest studiu este rezultatul proiectului ‘SKODA Apprentice Car (Automobilul Ucenicilor SKODA). Premiera oficiala a acestui automobil dinamic, cu doua locuri, are loc la cea de-a 33-a Intalnire a Fanilor GTI, de la Woerthersee, la sfarsitul lunii mai (28 – 31 mai).

Interiorul sport este derivat din interiorul editiei speciale SKODA Citigo SPORT. Acesta include volanul cu trei spite, imbracat in piele cusuta cu ata rosie, precum si terminatia manetei de viteze si maneta pentru frana de parcare, de asemenea imbracate in piele. Tapiteria scaunelor si covorasele beneficiaza de materialul textil model ‘Sports, iar panoul de instrumente este finisat in rosu si alb. In plus, a fost instalat un sistem de sunet special, cu o putere maxima de 300 de wati. Sistemul de iluminare de la interior, cu LED-uri albastre, raspunde chiar si la muzica redata.

SKODA CitiJet este o decapotabila pentru oras, dinamica si cu un design expresiv, care are la baza modelul SKODA Citigo. Exteriorul se remarca prin culoarea metalizata, uimitoare, albastra si alba, si prin jantele sport, din aliaj, cu diametrul de 16 inch si finisare albastra. De asemenea exista si un eleron confectionat manual, in partea din spate si un esapament impunator, cu doua terminatii. Sub capota poate fi gasit un motor 1.0 MPI pe benzina, care furnizeaza 55 kW (75 CP).

Adaugă un comentariu