O mașină a rămas înghețată în mare

O şoferiţă din Constanţa a rămas cu maşina împotmolită chiar în mare. Este vorba de o femeie care a intrat cu autoturismul pe nisip în zona plajei Modern, din centrul Constanţei şi nu a văzut că marea a înaintat prea mult pe plajă.

Și-a aruncat bradul de la geam și a avariat o mașină

Noi reguli RCA: ce şoferi vor plăti mai puţin

S-a împotmolit în nisip şi nu a mai reuşit să scoată autoturismul. Pe imagini se vede cum şoferul şi-a montat şi lanţurile de iarnă în încercarea de a scoate autoturismul de acolo. În zadar însă.

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

Iar acum este şi mai greu, întrucât apa a îngheţat peste noapte iar maşina a rămas complet blocată acolo.

Poliţiştii au identificat deja proprietarul: o femeie în vârstă de 30 de ani care acum se va alege cu o amendă ce poate ajunge şi la 20.000 de lei.

Sursa: digi24.ro

Şi un alt şofer din Constanţa va primi o amendă uriaşă pentru că şi-a lăsat maşina pe nisip, chiar pe malul mării, în staţiunea Mamaia.

Un trecător a filmat şi fotografiat maşina lăsată pe plajă şi a postat imaginile pe un grup de socializare. Comentariile ironice au apărut imediat.

Cei care au văzut postarea au spus că şi Mamaia are epava ei de acum înainte şi că sancţiunea primită va fi mult mai mare decât valoarea autoturismului, o Dacia 1310.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare