O româncă a dat în judecată primăria din cauza drumurilor impracticabile. Și a câștigat!

Simona Niculescu s-a întors în România în 2007 după o “escapadă” de 30 de ani în Franța. A decis să se mute în satul Băiculeşti, Argeş, unde și-a construit și o casă, însă niciodată nu s-a gândit că drumul de acces i-ar putea pune probleme.

„Când am rămas sinistrată, anul trecut, în decembrie, şeful ISU Băiculeşti, în glumă, mi-a zis să dau clima în judecată, să mă mut în California sau să-mi iau un 4×4′, a declarat Simona Niculescu pentru Digi24.

Doamna a urmat sfatul și a mers în instanță, unde a avut câștig de cauză. Judecătoria Curtea de Argeș a decis că Primăria trebuie să asfalteze drumul de acces, dar și să-i plătească doamnei suma de 80 de euro/zi, pentru închirierea unei mașini de teren. Astfel, ea o să parcurgă cei doi kilometri de drum, fără prea multe bătăi de cap.

„Cum să îi dau eu acelei doamne 80 de euro pe zi sau chiar un euro, când eu am familii cu grad mare de sărăcie, cu cinci sau şase copii, care nu primesc niciun leu de la stat’, a declarat primarul comunei Băiculești, Nicolae Dragnea.

Decizia prin care Primăria trebuie să plătească 80 de euro/zi poate fi atacată cu apel, însă hotărârea care prevede asfaltarea drumului este definitivă.

 

Adaugă un comentariu