Un accident de povestit nepoţilor: o şoferiţă a uitat că are frâne şi a produs un adevărat dezastru în Bucureşti

Un incident rutier mai puţin obişnuit a avut loc ieri în Bucureşti şi a generat probleme serioase de trafic în cartierul Drumul Taberei. Haosul a fost provocat de o Dacia Duster scăpată de sub control.

Citeşte şi:

Lada Vesta SW Cross: gardă la sol de 203 mm, motoare Euro 6 / D, preţ în România de la 11.800 euro

Din relatările celor care au postat acest incident pe reţele de socializare ar fi vorba despre o doamnă aflată la volanul unui Duster, care ar fi încurcat acceleraţia cu frâna. Pentru că nu a reuşit să oprească maşina a trecut peste o staţie de autobuz, peste un chioşc de ziare şi s-a oprit cu greu în gardul de demarcaţie a liniei de tramvai 41. În mod miraculos în toate aceste zone nu se afla nimeni şi nici şoferiţa nu a suferit vreo vătămare corporală.

Iată cum descrie acest accident pe contul personal de Facebook un martor care a asistat la scenă:

Parchezi cu spatele la McDonald’s. Lași mașina în marșarier. Când te întorci, pornești fără să apeși ambreiajul. Poate vorbeai la telefon, poate ești doar distrată. Mașina zvâcnește înapoi. Te panichezi și îți înfigi piciorul în accelerație în loc de frână. Ai în spate o bordură mică și un spațiu verde de câțiva metri. Zbori peste ele, nu te oprește nici copăcelul din capăt, pe care îl iei razant și treci la nivelul următor: chioșcul de bilete de pe trotuar, pe care îl lovești și îl întorci la 90 de grade! Continui în trombă pe trotuar, nimeni acolo, în stație, la ora 7:35!! Nimeni nici pe cele 3 benzi de circulație, că eu tocmai trecusem în drum spre școală, cu fii-miu în dreapta. Te văd în retrovizoare cum izbești ditamai bordura din stația lui 41 și zbori peste refugiu! Nimeni nici acolo!!! Cu cauciucurile sparte pe spate, te oprești în fine în gardul de pe partea opusă a liniei de tramvai…

Citește și:

Iată la ce duce neatenția: o mamă și copilul ei au fost spulberați de un TIR în Ilfov . Atenție – imagini cu un puternic impact emoțional (Video)

Avem chiar şi o hartă realizată de cel care a asistat la acest accident şi trebuie să recunoaştem că acel Duster aproape a fost de neoprit:

O şoferiţă a uitat că are frâne şi a produs un adevărat dezastru în Bucureşti

Practic aşa cum se vede acel Duster a trecut dintr-o parcare, peste un chioşc de ziare, peste staţia STB, peste stradă, peste refugiul de tramvai şi s-a oprit cu greu în gardul de delimitare. Dacă nu ar fi fost acel gard ar fi ajuns probabil pe sensul opus de circulaţie şi după pe trotuar.

Surse foto: utilizator Facebook/ imagini primite de la cititorii Auto Bild

  Ana says:

  Eu am patit in rampa acest fenomen cu stapway in garantie. Pur si simplu nici o pedala nu functiona si m-am oprit in stalpul unei porti. Le-am explicat si celor din service, le-am scris si celor de la Dacia ca au o problema mare la aceste masini cu functie stop and start

  Matei tasian says:

  pt ca 90 % din femeile șofer sunt vai de capul lor la volan… nu sunt misogin dar asta e adevărul.. sunt accidente ready to happening

  Ana says:

  99,9% din accidentele rutiere sunt facute de barbati asa ca taci si nu mai veni cu comentarii ticaloase. cel mult ii poti comenta pe cei de la dacia ca au facut niste masini pericol.

  meghi says:

  Ba pardon, trebuie sa te contrazic…tot mai multe posesoare de permis auto conduc prost, se baga in fata ta, chiar daca cistiga o secunda(prioritatea pentru ele nu exista). Si daca iti permiti cumva sa claxonezi sau sa le atragi atentia, devin isterice, injura,arata degetul, de parca doar ele au dreptate. Cunosc femei care conduc excelent, dar din pacate marea majoritate sint sub medie, asta si din cauza ca se acorda permisul ca la apelul bocancilor.

  VICTOR says:

  reclama mascata

  Ioan Voievod says:

  Dna are o scuza credibila. Ori a avut o Corona la bord ori a vrut sa fuga cat mai repede de Corona.

  Nicu says:

  Adevarul e, ca sunt atît bărbații cit si femei, sofer,de care te miri cum au luat permisul.

  Petru says:

  Pe lângă faptul că se acordă permisul așa cum se acordă, legea cu amenzile pentru vorbitul la telefon a ținut 3 zile. Pur și simplu, nu pleacă de pe loc fara să vorbească la telefon. Să fi montat cei de la Dacia un senzor in legătură cu asta?

Adaugă un comentariu