Citroen a lansat o pereche de ochelari pentru răul de mișcare

Citroen a lansat o pereche de ochelari gândită pentru a combate răul de mișcare.

Se numesc Seetroen și folosesc o tehnologie patentată și testată clinic. Citroen afirmă că noii ochelari sunt capabili să înlăture senzația de rău de mișcare în 10-12 minute. Ochelarii au fost proiectați de studioul 5/5 și sunt fabricați în Franța.

O pereche are un preț de 99 de euro și ochelarii nu mai sunt pe stoc în magazinul online Citroen în acest moment. Francezii spun că vor avea din nou ochelarii Seetroen începând cu luna septembrie. Chiar și așa, aceștia sunt așteptați de mulți călători, care ar putea să renunțe la tratamentele farmaceutice și la opririle dese pentru a reduce senzația de rău de mișcare.

Îți e rău în mașină? Iată ce trebuie să faci pentru a scăpa de problemă

Sigur, design-ul lor nu este cea mai atractivă creație de la Citroen, dar deja nu mai contează atunci când ai rău de mișcare. De notat faptul că nu sunt primii ochelari de acest tip din lume, iar produsul oferit de Citroen arată mai bine decât alte produse similare. Sau, cel puțin, au fotografii mai reușite, care fac ochelarii aceștia să pară mai simpatici.

Răul de mișcare apare atunci când urechea interioară, ochii și alte organe care detectează mișcarea trimit 'semnale' diferite la creier. Aceste situații pot să apară atunci când ești la bordul unui vapor și vezi valuri puternice, dar nu le simți. Se poate întâmpla și în mașină sau în autocar, când încerci să citești sau să urmărești un film pe un ecran, dar corpul tău simte mișcare.

Ochelarii împotriva răului de mișcare pot fi purtați peste ochelarii obișnuiți și chiar și peste ochelarii de soare. Scopul lor este să îi ofere creierului o referință suplimentară în materie de mișcare, iar acesta este rolul lichidului albastru din interiorul inelelor transparente ale acestor ochelari.

Ford lucrează cu experți pentru a încerca să reducă răul de mișcare

Adaugă un comentariu