Oficial: Hyundai Santa Cruz Crossover Truck Concept își face apariția la Detroit

Hyundai se pregătește să schimbe limbajul de design, iar ca orice producător care se respectă, a lansat un concept menit să prefigureze viitoarea filozofie.

Botezat Hyundai Santa Cruz Crossover Truck Concept, prototipul sud-coreean reprezintă mașina dedicată aventurielor urbani care vor un look plăcut, dar și un mijloc de transport practic.

Partea frontală a conceptului asiatic este dominată de grila masivă tip fagure și de blocurile optice proeminente și luminile de ceață supradimensionate.

Conceptul Hyundai Santa Cruz Crossover Truck are parte de un set de jante de dimensiuni mari cu prindere într-un singur prezon. Acestea ascund etriere de culoare galbenă de proveniență Brembo.

Sub capotă, Hyundai Santa Cruz Crossover Truck Concept ascunde un motor de 2,0 litri turbo diesel capabil să ofere 192 CP și 406 Nm. Resursele agregatului sunt puse în valoare prin intermediul sistemului de tracțiune integrală HTRAC, iar consumul anunțat de producător este de 7,8 litri la suta de kilometri realizați în regim mixt.

Adaugă un comentariu