Opel Astra facelift, lansat în România cu prețuri promoționale

Opel Astra facelift debutează pe piața locală cu reduceri de preț de până la 4.400 de euro. Lista completă de prețuri o găsiți mai jos

Citește și:

Opel Insignia facelift: modificări estetice minime şi tehnologii noi implementate

Opel Corsa GS Line: așa arată cea mai sportivă Corsa a momentului

În cadrul unui eveniment special organizat în București, Opel a lansat două modele relevante pentru piața locală: noua generație Corsa și versiunea cu facelift Astra. Despre Corsa știam deja care sunt prețurile de pornire, însă cu ocazia evenimentului am aflat că modelul subcompact se bucură de o ofertă promoțională: reduceri de 10% pentru toate versiunile modelului.

Prețuri speciale se aplică și pentru Astra facelift, reducerile fiind considerabile: până la 4.400 de euro. Astra este disponibil în versiuni hatchback și Sports Tourer – cel din urmă fiind cu circa 700 de euro mai scump – cu motorizări atât pe benzină (1,2 și 1,4 litri) cât și diesel (1,5 litri). Nivelurile de echipare oferite de Opel pentru hatchback-ul compact sunt Astra, GS Line și Elegance.

Motorizarea de 1,2 litri se găsește pe toate echipările și dispune de 110, 130 și 145 de cai-putere. Prețul de pornire este de 19.610 euro (Astra, 110 CP) și poate ajunge la 22.440 (Elegance, 145 CP). Tot cu 145 de cai-putere (și transmisie CVT) se laudă și motorul de 1,4 litri, disponibil doar pe versiunile GS Line (23.480 €) și Elegance (24.750 €).

Ofertele diesel din gama Astra sunt reprezentate de unitatea de 1,5 litri, cu 105 și 122 de cai-putere, versiunea mai puternică putând fi comandată și cu transmisie automată cu nouă rapoarte. Prețurile pentru Astra diesel variază de la 21.110 € (Astra, 105 CP, manuală cu șase trepte) la 25.820 (Elegance, 122 CP, automată), cea din urmă ofertă fiind totodată și cea mai scumpă.

Versiunea de bază Astra vine, printre altele, cu oglinzi și geamuri electrice, pilot automat și aer condiționat manual. GS Line adaugă jante de 16 inci, volan îmbrăcat în piele, ștergătoare și lumini automate, faruri LED cu tehnologie Matrix, plus o serie de adjuvanți electronici precum sistemul automat de frânare de urgență, asistent de avertizare în cazul părăsirii benzii și sistem de recunoaștere a semnelor de circulație.

Echiparea cea mai generoasă, Elegance, plusează cu sistem de climatizare pe două zone, jante de 16 inci cu design special și frână de parcare electrică.

Adaugă un comentariu