Opel Combo Life, un monovolum cu aere de SUV, a ajuns în România

Opel Combo, ajuns la a cincea generație, va putea fi comandat în România de la finalul acestei luni. De această dată, Opel schimbă macazul și folosește o platformă PSA, fiind produs alături de Citroën Berlingo și Peugeot Partner.

Noul Opel Combo Life, versiunea de pasageri a lui Combo, se adresează familiilor, cărora le oferă nu numai spațiu interior generos și o modularitate de top, ci și dotări de confort și siguranță la nivel de lider de segment. Disponibil în două versiuni, una cu cinci locuri, având lungimea de 4,40 metri și cealaltă cu șapte locuri, de 4,75 metri, Combo Life va permite încărcarea a până la 2.693 de litri de bagaje. Pentru rândul al doilea de scaune se poate opta pentru banchetă clasică sau scaune individuale, această opțiune asigurând montarea a trei scaune de copil cu sistem de prindere Isofix, o opțiune rară pe piață.

Din punct de vedere al designului, a cincea generație a lui Opel Combo Life adoptă o siluetă care poate trimite cu gândul la segmentul SUV, iar acest demers este susținut și în planul dotărilor, prin posibilitatea comandării sistemului de tracțiune IntelliGrip, cunoscut de la Grandland X. Acesta este un diferențial electronic care adaptează distribuția cuplului către roțile din față, permite patinarea roților, dacă este necesară, și ajustează momentele de schimbare a treptelor de viteză la transmisia automată, precum și reacția pedalei de accelerație.

Opel nu a comunicat prețurile pentru noul Combo Life, acestea urmând să fie anunțate în momentul în care se va da startul vânzărilor. Estimări realiste duc prețul de pornire în jurul valorii de 16.000 de euro – în Germania prețurile încep de de 19.995 de euro.

Mai multe informații despre noul model puteți citi în articolul de prezentare a lui Opel Combo Life.

Adaugă un comentariu