Noul Opel Combo Life: volumul portbagajului de la până la 2.693 de litri

Noul Opel Combo Life are la bază o nouă arhitectură şi dispune de un număr mai mare de dotări de confort și siguranță.

Noul Opel Combo Life are una sau două uși glisante și poate fi comandat în versiunea scurtă (4,40 metri) sau lungă (4,75 metri) și cu cinci sau șapte locuri. În partea din spate, modelul are trei scaune individuale, toate cu sisteme ISOFIX pentru scaun de copil. Ambele variante au o înălțime de 1,8 metri și ambele configurații vor fi disponibile cu cinci sau șapte locuri.

A cincea generație a modelului Combo este echipată cu sistemele de asistență tehnică binecunoscute din segmentele compact sau SUV, precum sistemul de detectare a somnolenței șoferului, camera video pentru marșarier cu vedere panoramică la 180°, afișajul pe parbriz, IntelliGrip și dotări de confort precum scaune cu încălzire și volanul din piele încălzit. Unul dintre noi veniții în portofoliul Opel de sisteme de asistență este Sistemul de protecție a părții laterale. Acesta ajută șoferii în virajele la viteze scăzute.

La capitolul confort remarcăm volanul din piele încălzit este unic în acest segment, scaunele față încălzite şi sistemul de încălzire auxiliară care funcționează independent de motor și poate preîncălzi autovehiculul înainte de plecare. Acesta poate fi activat cu ajutorul unui temporizator sau al unei telecomenzi.

Combo Life oferă, de asemenea, sisteme de infotainment de ultimă generație, compatibile cu aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto, cu ecrane tactile color capacitive de până la opt inch. Pe primul și al doilea rând de scaune sunt montate ieșiri USB și o priză de 230 V în spațiul pentru picioare din față permite chiar și încărcarea unui laptop. În plus, smartphone-urile compatibile pot fi încărcate și fără fir, prin panoul de încărcare inductivă amplasat sub comenzile pentru aer condiționat.

Versiunea cu lungime standard și cinci locuri are un volum al portbagajului de 597 de litri, în timp ce versiunea Combo Life mai lungă oferă un volum mai mare cu scaunele spate pliate de 2.693 de litri.

La capitolul motorizări noul Opel Combo Life va putea fi comandat cu o gamă largă de propulsoare pe benzină și diesel, supraalimentate și cu injecție directă. Motoarele sunt combinate cu transmisii manuale cu cinci sau șase trepte, fiind disponibilă opțional și o transmisie automată cu opt trepte, o premieră în acest segment.

    Ionescu says:

    Preturi la motorizarea pe benzina?! Ce emisii de Co2 are?

Adaugă un comentariu