Opel Grandland facelift – primele imagini și informații oficiale

Opel Grandland facelift a fost prezentat oficial în cursul acestei zile. Modelul german a fost schimbat semnificativ prin restilizare și a renunțat și la particula 'X' din nume, așa cum au făcut și frații de gamă, Crossland și Mokka.

Așadar, transformarea din Grandland X în Grandland nu este o surpriză pentru nimeni. La fel ca frații mai mici, Grandland facelift preia partea frontală 'Vizor' a celor de la Opel, inspirată, desigur, de la modelele mai mici din gamă.

Debutul lui Grandland facelift vine la patru ani de la apariția acestui model în gama producătorului german. Cu ocazia restilizării, Grandland a primit ceasuri de bord complet digitale, faruri LED Matrix și un sistem multimedia cu ecran de 10 inchi diagonală. Cel din urmă este rezervat echipărilor medii și superioare. Odată cu această actualizare, Grandland facelift este mai bogat și în materie de tehnologie de asistență a șoferului.

Printre elementele noi se numără și un sistem nightvision, oferit opțional, capabil să detecteze persoanele de pe șosea și animalele la distanțe de până la 100 de metri și avertizarea șoferului în momentul în care acestea sunt detectate și există riscul unui impact.

Primele informații despre motorizările și prețurile lui Opel Grandland facelift vor fi publicate, cel mai probabil, la finalul verii lui 2021. Opel Grandland facelift va debuta comercial în toamna acestui an.

 

Adaugă un comentariu