România a obținut argintul la Rally din Roma Capitale! Oprea și Hațegan, locul 2 la ERC Ladies

vezi galeria foto

Săptămâna trecută, Cristiana Oprea și Diana Hațegan au intrat în atenția publicului larg prin faptul că aveau să reprezinte România la Rally din Roma Capitale, etapă a Campionatului European de Raliuri (ERC). Era pentru prima dată când un echipaj 100% feminin concura pentru țara noastră în această competiție. Din fericire, performanța celor două nu s-a limitat la participare: Cristiana Oprea și Diana Hațegan au obținut locul 2 în clasa Ladies.


Weekendul trecut a avut loc Rally di Roma Capitale, etapă a Campionatului European de Raliuri. Pilotând un Peugeot 208 R2, româncele Cristiana Oprea și Diana Hațegan au reușit să obțină argintul în clasa Ladies, o realizare impresionantă.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Trofeul ERC Ladies a fost câștigat de britanica Catie Munnings, care a fost asistată de norvegianca Engan Veronica.


La ERC3, Cristiana Oprea și Diana Hațegan s-au clasat pe locul 8. Aurul a fost adjudecat de perechea estoniană Ken Torn / Kauri Pannas.

Momentan, nu am cuvinte. Locul 2 la Ladies, locul 8 în ERC3, la Rally di Roma Capitale. Mulțumim tuturor pentru sprijinul vostru, a fost extraordinar!!!‘, a scris Cristiana Oprea pe Facebook.

 

Sursa foto: Facebook/Cristiana Oprea

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE