(P) eJobs te invita la Urbatlon, pe 20 iunie!

Vara si-a intrat deplin in drepturi si putem profita la maxim de toate lucrurile frumoase pe care ni le ofera acest anotimp incantator!

eJobs, campionul in recrutarea online din Romania, ti-a pregatit o surpriza care sa te energizeze pentru toata vara: o invitatie speciala la URBATLON, cea mai provocatoare cursa cu obstacole din tara!

Pe 20 iunie, la Arena Nationala, te asteptam alaturi de noi sa dam impreuna startul distractiei! Pentru ca iti suntem alaturi pas cu pas in cariera ta si te stim o persoana activa si pasionata de tot ceea ce inseamna indrazneala si energie, eJobs iti ofera sansa de a te inscrie la un pret redus la cea de a II-a editie a URBATLON.

Te asteptam cu multe surprize in ringul campionilor, la proba Warm-up Check-in powered by eJobs.

Afla mai multe detalii despre eveniment.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi online pana duminica, 14 iunie pe pagina evenimentului www.urbatlon.ro si sa introduci codul special furnizat de eJobs in rubrica Voucher iar apoi sa achiti pretul minim de 65 de lei pentru a participa la eveniment.

Pentru a intra in posesia codului de reducere trimite un email cu subiectul “Participare Urbatlon” la adresa [email protected] si vei primi imediat pe email acest cod.

Si cum distractia este si mai mare in gasca, anunta-ti prietenii si pregatiti-va de o super aventura! Daca si prietenii tai isi inregistreaza CV-ul pe eJobs si il completeaza in proportie de minim 90%, beneficiaza si ei de taxa minima de concurs. Procedura este similara – ne scriu la adresa [email protected], noi verificam daca sunt autentificati pe eJobs si le furnizam rapid codul de reducere.

Inscrierea in cursa URBATLON, editia a II-a se realizeaza in 3 pasi.

Pentru informatii suplimentare privind aventura acestei veri, nu ezita sa ne contactezi la [email protected] sau sa ne scrii un mesaj privat pe pagina noastra de FB.

Echipa noului eJobs va fi acolo! Vino si tu la Urbatlon!

Adaugă un comentariu