Secretul amuzant al mașinii lui Paul Walker din „Fast and Furious”

Fanii seriei „Fast and Furious’ își amintesc cu plăcere de acel Mitsubishi Eclipse fabricat în 1995, condus de regretatul Paul Walker în primul film. Recent, un consultant tehnic de pe platoul de filmare a început să dezvăluie tot mai multe detalii din culisele lui „The Fast and the Furious’, în ceea ce privește alegerea și modificarea mașinilor. Mulțumită lui am aflat un secret destul de amuzant al acelui Mitsubishi Eclipse.

Craig Lieberman, consultant tehnic în cadrul echipei de filmare pentru „The Fast and the Furious’ (2001), a povestit recent cât de dificil i-a fost să găsească mașini impresionante pentru fiecare personaj în parte, în condițiile în care numai 2 milioane de dolari din buget au fost alocate vehiculelor. Nu doar pentru achiziția lor, ci și pentru transport și combustibil.

 

Citește și

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

 Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Puteți citi aici despre improvizațiile la care au fost nevoiți să recurgă producătorii pentru a livra ceva spectaculos în limita unui buget extrem de modest. Forțați de circumstanțele nefaste, chiar s-au dovedit a fi extrem de creativi!

Mai nou, Craig Lieberman a vorbit și despre sunetul produs de faimosul Mitsubishi Eclipse verde condus de Paul Walker în primul film al seriei „Fast and Furious’. Din cauză că studioul nu și-a permis variante performante precum GST sau GSX, a optat pentru standardul Mitsubishi Eclipse RS. Nu doar aspectul lăsa de dorit, ci și sunetul produs de motor.

Astfel, pe lângă tuning-ul fizic, cineaștii au făcut unele ajustări și în departamentul sonor. Sunetul mașinii conduse de Paul Walker a fost generat digital prin îmbinarea sunetului de evacuare al unei Honda CRX supraalimentate și al unei Honda Integra Turbo. În realitate, mașina condusă de Paul Walker în primul „Fast and Furious’ avea un motor aspirat.

În continuare, puteți urmări întreg interviul cu Craig Lieberman, care dezvăluie multe alte detalii inedite din culisele filmului, mai ales în ceea ce privește mașina lui Paul Walker.

 

Sursa foto: Universal Pictures

Adaugă un comentariu