Pe unde va trece Autostrada Braşov-Cristian

Locuitorii din Cristian se opun traseului actual şi spun că le afectează proprietăţile. Iniţial autostrada se oprea în DN 1, iar acum este legată de DN 73.

A plătit 15.000 EURO pentru o maşină. Ce a pățit 6 luni mai târziu

Incredibil! Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

A mutat o mașină 5 metri în București și a primit 9 luni de închisoare!

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov a avut o întâlnire de lucru, la Râşnov, cu primarii şi arhitecţii-şefi din Predeal, Râşnov, Cristian şi Ghimbav, localităţi aflate pe traseul autostrăzii Ploieşti – Braşov, precum şi cu reprezentanţii locali ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Discuţia a fost necesară pentru a armoniza toate aspectele privind traseul autostrăzii şi a definitiva documentaţiile tehnice premergătoare demarării lucrărilor. Pe acest tronson de autostradă au apărut modificări care au fost contestate de locuitorii din Cristian care spun că le afecstează proprietăţile.

Masina ta se încălzește greu? Uite un pont ca să nu mai tremuri 20 de minute în automobil!

Cum să-ți dezaburești rapid și ușor geamurile!

Pe de altă parte, reprezentanţii CNAIR Braşov au susţinut faptul că proiectul de construire a segmentului Râşnov – Cristian este deja făcut şi există chiar o licitaţie adjudecată pentru execuţie. Segmentul Braşov-Cristian va avea o lungime de 10 km, din care 6,3 km în regim de autostradă şi 3,7 km la profil de drum naţional cu 4 benzi, separate pe zona mediană. Lucrarea va fi executată de Asocierea SC Alpenside SRL – SC Specialist Consulting SRL. Valoarea contractului este de 118.019.701, 80 lei fără TVA, iar durata de execuţie este de 24 luni. Drumul va avea o garanţie de patru ani de la darea în folosinţă.

Sursa: adevarul.ro

 

Adaugă un comentariu

Articole similare