Permisele de conducere vor fi primite prin poștă și vor fi livrate gratuit

Compania Naţională Poşta Română va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare pentru MAI – DRPCIV. Serviciul este gratuit, iar timpul de răspuns este de două zile lucrătoare.

Cei care își schimbă permisul de conducere nu mai trebuie să se întoarcă la ghișeu pentru a-și primi noile acte. Acestea vor fi livrate de Poșta Română.

Aprovizionarea’ cu permise de conducere și certificate de înmatriculare se face două ori pe zi, dimineața și până în ora 15,00, de curierii care ridică documentele de la sediul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).

Un timișorean are o colecție de permise de conducere. Vezi de când e cel mai vechi permis!

Este important de știut că actele pot fi primite, pe semnătură, de orice persoană majoră care face dovada că locuiește la adresa indicată de destinatar. Serviciul de livrare a documentelor este gratis. După două tentative eșuate de livrare, la adresa respectivă este lăsat un aviz cu datele de contact ale curierului. Dacă documentele nu intră totuși în posesia titularului, sunt păstrate încă patru zile de la prima livrare și apoi sunt returnate celor de la «Permise», adică emitenților. Atunci Poșta Română iese din schemă’, explică reprezentanți ai Poște Române din cadrul Serviciului Prioripost.

Livrarea documentelor este asigurată în toate localităţile din România.

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Cel mai nebun șofer! Și-a vândut mașina ca să parieze tot pe victoria echipei favorite. Ce a urmat?

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

    ana says:

    va rog sa informati CORECT, nu se livreaza GRATUIT,pentru ca POSTA ROMANA ia COMISION 5 ron atunci cand platesti suma de 68 de lei pentru PERMIS.

Adaugă un comentariu