UPDATE: Peugeot 308 GTi – Fotografii spion

UPDATE: Deși au rămas mai puțin de două săptămâni până la debutul oficial, Peugeot vine cu teaser video pentru viitorul 308 GTi. De această dată, oficialii francezi ne prezintă semnătura optică a farurilor și a stopurilor.

———–

8.06.2015

UPDATE: Deși nu mai avem mult de așteptat până la debutul oficial, fotografii spion au reușit să surprindă, fără camuflaj, viitorul Peugeot 308 GTi. Așa cum era normal, hothatch-ul producătorului francez adoptă un look mult mai agresiv, cu o mulțime de accesorii suplimentare pentru caroserie, menite să sporească latura sportivă.

Se observă un nou set de jante, anvelope speciale, plus câteva accesorii vopsite în negru.

————

2.06.2015

Peugeot a anunțat că va prezenta noul 308 GTi în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood, eveniment care se va desfășura în perioada 25-28 iunie 2015.

peugeot 308 gti spion (5)

Sub capota lui Peugeot 308 GTi vom regăsim motorul de 1,6 litri turbo capabil să ofere 270 CP. Așa cum probabil ați intuit, vorbim despre aceeași motorizare întâlnită și pe RCZ-R. În plus, zvonurile anunță un set de suspensii ceva mai ferme, un sistem de frânare mai generos, plus un diferențial cu alunecare limitată Torsen.

Resursele unității pe benzină vor fi puse în valoare de o cutie manuală cu șase rapoarte care va transmite puterea către roțile față. La nivel exterior, există șanse majore ca viitorul 308 GTi să primească o serie de accesorii de pe conceptul 308 R HYbrid. Pentru că tot am adus în discuție prototipul francez, acesta va fi expus în premieră pentru Europa, tot în cadrul evenimentului de la Goodwood.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu