Peugeot a prezentat noua generație i-Cockpit

vezi galeria foto

Peugeot a prezentat noua generație i-Cockpit. De această dată, francezii renunță la ceasurile analogice în favoarea unor ecrane. Pe scurt, i-Cockpit a devenit un display cu o diagonală de 12,3 inchi care poate fi personalizat după bunul plac al șoferului.


Cu alte cuvinte, versiunea franceză a lui Virtual Cockpit dezvoltat de Audi. Conform oficialilor producătorului Francez, noua generație i-Cockpit va fi oferită pe aproape toată gama de modele din portofoliu.

Odată cu noua generație i-Cockpit, Peugeot a decis că este momentul și pentru un upgrade al sistemului de infotainment. Acesta are acum un ecran tactil cu un diametru de 8 inchi. Spre deosebire de vechiul sistem, Peugeot spune că răspunsul a fost îmbunătățit, iar acum apare și funcția de MirrorLink, concomintent cu Apple CarPlay și Android Auto.


Totodată, viitoarele interioare dezvoltate de Peugeot vor avea mai puține butoane fizice, funcțiile urând să fie integrate în sistemul de infotainemnt.

Conform oficialilor francezi, cea de-a doua generație Peugeot 3008 va fi primul model din gamă care va beneficia de noul interior.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE