Piața din România s-a îmbogățit cu un nou vehicul electric: Cupra Born are prețul de bază de 43.359 euro.

Tânăra marcă spaniolă propune începând de astăzi în România seria de automobile compacte 100% electrice Cupra Born. Forma caroseriei confirmă că este vorba despre o reinterpretare cu caracter hightech-sportiv a seriei VW ID.3, apreciată și pentru că interiorul său oferă un spațiu comparabil cu al vehiculelor convenționale din clasa medie.

Din ofertă fac parte liniile de dotare Born și eBOOST, diferența de preț dintre acestea fiind de 328 de euro. Varianta de bază dispune de 204 CP, în timp ce eBOOST iese la înaintare cu 231 CP. Vizual, Born și eBOOST pot fi diferențiate imediat după diametrul jantelor: 18 inchi, pentru Born, respectiv 19 inchi, pentru eBOOST. În plus, plafonul transparent Skyline este dotare standard pentru eBOOST.

Autonomia electrică calculată pentru consumul mixt este de 426 km pentru Cupra Born, respectiv 421 km, pentru Cupra Born eBOOST. Există și o diferență privind modurile de conducere oferite pentru cele două versiuni. Born dispune de modurile Range, Comfort, Performance și Individual, în timp ce conducătorul lui eBOOST are de ales între Confort, Sport și Individual.

taguri
Adaugă un comentariu