Pilotul român Claudiu David va fi unul dintre protagoniștii Festivalului BMW

Pe 7 martie 2016, BMW a împlinit 100 de ani de existență, iar producătorul german a pregătit un eveniment special pentru a sărbători frumoasa vârstă.

Festivalul BMW se va desfășura pe o perioadă de trei zile (9 – 11 septembrie), iar mii de vizitatori din Germania și din întreaga lume sunt așteptați să celebreze alături de producătorul german în Parcul Olimpic din Munchen.

Ziua, Festivalul BMW oferă vizitatorilor șansa de a experimenta produsele oferite de nemți (din trecut, prezent și din viitor), dar și accesul la un show de neuitat.

P90214833_lowRes_the-bmw-festival-fro

Unul din proiectele inedite va fi o demonstraţie de drift din care va face parte şi pilotul român Claudiu David. Membru al echipei de traineri internaţionali BMW Driving Experince, Caludiu David a impresionant de fiecare dată când a fost pus în prim-plan. Una dintre cele mai spectaculoase demonstraţii realizate de Claudiu pentru BMW, a fost drift-ul tandem cu Chris Pfeiffer, campionatul mondial de stunt bike. Pe timpul zilei, accesul este gratuit.

P90186539_lowRes_chris-pfeiffer-and-c

Seara, Festivalul BMW va prezenta povestea mărcii, dar și o gamă bogată de evenimente muzicale. Cei care vor să petreacă și seara alături de familia BMW vor avea nevoie de bilet. Acestea sunt disponibile AICI sau la München Ticket.

Adaugă un comentariu