Poliția Locală împarte amenzi în Pipera pentru maşinile parcate ilegal

Fiecare proprietar de mașină care este parcată ilegal zilele acestea, în Pipera, va fi amendat de către lucrători de la Poliția Locală sector 2.

PRIMA FABRICĂ AUTO DIN ROMÂNIA care SE ÎNCHIDE!

Acțiunea polițiștilor vine după ce, ieri, proprietarea unui autoturism de culoare roșie a reușit performanța de a bloca șase tramvaie.

Ai idee CÂT CÂȘTIGĂ UN POLIȚIST în România? Nu te așteptai la SUMA ASTA!

„Cazul de ieri este unul de dosar penal, dar astăzi doar dăm amenzi celor pe care îi găsim că au parcat ilegal. Amenzile pornesc de la un punct amendă, adică 145 de lei și pot ajunge până la 3-4 puncte’, ne-au declarat lucrătorii de poliție.

Când va intra în vigoare NOUA TAXĂ! Într-un fel sau altul, TOȚI O VOM PLĂTI!

Ce a văzut un fermier pe terenul său în urma unei plimbări cu mașina. Nu mi-a venit să cred!’

Art. 92 din OUG 195/2002, menționează că „ (3) Organizarea sau participarea, în calitate de conducător de vehicul sau de animale, la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.  (4) Cu pedeapsa prevăzută la alin. (3) se sancţionează blocarea cu intenţie a drumului public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic’.

COD RUTIER: Amendă URIAȘĂ pentru cei care înjură la volan 

Cum voia Ceaușescu să construiască 3.200 km de autostradă și cum ar fi arătat România

Un șofer a dat peste cap transportul în comun din zona Pipera în cursul zilei de 26 ianuarie reușind să blocheze complet circulația tramvaielor.

Adaugă un comentariu