Poliția Română, în centrul unui nou scandal: Agentul agresează un șofer în vârstă

vezi galeria foto

Poliția Română este din nou în centrul atenției pe Internet, din motive care afectează grav imaginea instituției. Un agent a fost filmat în timp ce agresa un șofer în vârstă, care nu reprezenta niciun pericol, în centrul Sloboziei.


Citește și

Incredibil! Iată clipul care poate fi probă în instanță despre cum suntem furați la pompă! Uită-te bine pentru că e posibil ca și tu să fi fost furat fără să știi!!!

Filmarea realizată de un trecător a fost publicată pe Facebook joi după-amiază. Potrivit acestuia, scandalul a pornit de la faptul că șoferul tras pe dreapta a refuzat să prezinte actele.

Vedem în imagini cum polițistul îl poftește pe bătrân afară din mașină, îl imobilizează și îl bruschează pe capota autospecialei, apucându-l puternic de ceafă și forțându-i capul în jos. Cu ochelarii căzuți pe asfalt și privirea uluită, șoferul pare în stare de șoc.


 

Citește și:

România, țara șoselelor blestemate! La noi mor cei mai mulți pietoni și bicicliști

Vinieta de București: Cum îi poți spune Gabrielei Firea ce crezi despre noul său proiect

De senzație! Cum poți să păcălești radarul cu o…rochie

 

Pe fundal auzim numeroși pietoni care îi critică pe polițiști pentru modul nejustificat de brutal în care gestionează situația. „Ce-ai cu el, bă?!‘, „Nu vă e rușine?‘ sau „Dă-l în judecată, dă-l în judecată!‘ sunt câteva dintre strigătele trecătorilor.


Un bărbat prezent la locul incidentului chiar înaintează înspre agentul violent, pentru a-l certa. Polițistul îl împinge înapoi, spre indignarea bărbatului, care-i dă peste mână. Opoziția îl irită și mai mult pe agent, care se ia la trântă cu protestatarul și îi pune cătușele.

Filmarea a fost distribuită de peste 1.000 de persoane, iar toate comentariile sunt critice la adresa oamenilor legii. „Vă dedic melodia celor de la Paraziții !! O meritați !!!‘, scrie un internaut, referindu-se la controversata piesă „Antimiliție’.


Așa se întâmplă când Ministerul de Interne face angajări după un curs de 3 luni. Toți derbedeii ajung polițiști. Se chinuie să scrie o amendă 40 de minute. Codul penal pentru ei este o mare necunoscută‘, comentează alt utilizator pe Facebook.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE