De senzație! Cum poți să păcălești radarul cu o…rochie

Rochia care păcălește radarele a fost creată de o tânără din SUA. Inedita invenție are imprimate o serie de numere și cifre care par a fi ale unor autoturisme, iar astfel sistemele video de identificare ale Poliției sunt puse în dificultate.

Citește și

Falsa amendă pentru parcare, metoda nouă de înșelăciune în Capitală

O groapă imensă a apărut pe o stradă din Bucureşti

Tânără din SUA a devenit, cu prima ei creație, designer vestimentar, iar invenția a fost prezentată la o conferință pe teme de securitate IT și a surprins pe toată lumea.

De senzație! Cum poți să păcălești radarul cu o...rochie

Hainele făcute de Kate Rose au imprimate o colecţie de plăcuţe de înmatriculare dispuse într-o ordine care redă pasaje din cel de-al patrulea amendament din Constituţia Statelor Uite, care îi protejează pe cetăţeni de supravegherea abuzivă a guvernului.

Camerele radarelor şi cele de supraveghere a traficului sunt puse în dificultate, deoarece nu pot face diferenţa între plăcuţele reale ale autoturismului şi cele imprimate pe haine. Astfel, în sistemul poliţiştilor sunt înregistrate mai multe numere, ceea ce înseamnă că oamenii legii trebuie să le verifice pe fiecare în parte înainte să ia măsuri împotriva proprietarului mașinii. Kate a spus că vrea să descurajeze dezvoltarea sistemelor de supraveghere a cetăţenilor.

Sursa: libertatea.ro

taguri
    Dan Roua says:

    Pai si cum vede radarul rochia, Einstein? O pui pe capota?!:))

Adaugă un comentariu