O groapă imensă a apărut pe o stradă din Bucureşti

O groapă imensă s-a format marţi, 20 august, pe strada Dezrobirii din Capitală , la intersecţia Gorjului, după ce s-a surpat asfaltul. O maşină a fost „înghiţită’ de crater, însă nimeni nu a fost rănit.

Citeşte şi

Începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. În ce situații riscă bucureștenii să rămână pietoni

România, țara șoselelor blestemate! La noi mor cei mai mulți pietoni și bicicliști

Martori la acest incident au declarat că nimeni nu a fost rănit. Muncitorii de la Apa Nova au intervenit imediat. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 nu au putut furniza informaţii cu privire la incident.

Pe de altă parte cea mai mare groapă în carosabil din România a fost înregistrată la Galaţi.  Groapa de pe faleza Dunării a fost votată ca fiind cea mai mare de la noi din țară. Edilii se chinuie de șapte ani să astupe groapa care îngreunează circulația pe faleză.

Sursa: libertatea.ro

Apa Nova București precizează că a trimis echipele operaționale pentru verificări în zonă la solicitarea Poliției Rutiere.  “Echipele noastre au semnalat zona și au constatat că această surpare nu se datorează rețelelor de apă potabilă și canalizare. Compania a informat reprezentanții furnizorului de apă caldă și căldură din Municipiul București privind cele semnalate” se arată într-un comunicat al Apa Nova București.

 

Adaugă un comentariu