Porsche Macan GTS – 360 CP și mai multă dinamică. Acum și în România

Porsche a prezentat noua versiune GTS a lui Macan. Varianta cu accente sportive a SUV-ului german are la bază versiunea Macan S și sosește în compania aceluiași motor V6 bi-turbo de 3,0 litri capabil să ofere acum 360 CP la 6.000 rpm.

Cuplul motor de 500 Nm este disponibil între 1.650 rpm și 4.000 rpm și este cu 40 Nm mai mare comparativ cu cel oferit de versiunea Macan S.

Alături de transmisia PDK și de sistemul Porsche Traction Management (PTM), cu distribuție variabilă a puterii către toate cele patru roți, Macan GTS promite performanțe sporite. Mulțumită unei configurații ceva mai sportive a sistemului Porsche Active Suspension Management (PASM) de control al șasiului, dar și datorită gărzii la sol reduse cu 10 mm, Macan GTS devine și mai incisiv.

În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.2 secunde, în timp ce pachetul Sport Chrono taie 0.2 secunde pentru același sprint.

P15_0945

Pentru interior, Porsche a pregătit scaune speciale GTS, sistemul de infotainment PCM și elemente din aluminiu.

La exterior, Porsche Macan GTS îți sare în ochi datorită accentelor exterioare de culoare neagră. În plus, Porsche pune la dispoziție și pachetul Sport Design.

Noul Porsche Macan GTS este disponibil și în România începând de astăzi. Prețul de start este de 65.345 de euro fără TVA.