Porsche Macan primește un nou motor biturbo

Porsche Macan primește un nou motor biturbo. Unitatea mai este folosită pe modelele Cayenne și Panamera, fiind un motor de ultimă generație, cu așa numita dispunere turbo centrală.

Noul motor biturbo de 2,9 litri, cu 6 cilindri generează 440 CP  și un cuplu maxim de 550 Nm între 1.800 și 5.600 rpm. Ambele turbocompresoare de evacuare au fost integrate în interiorul spațiului în V al cilindrilor, iar galeria de evacuare a fost integrată în chiulasă. Transmisia este asigurată de cutia de viteze cu dublu ambreiaj (PDK) cu șapte trepte și de tracțiunea integrală Porsche Traction Management.

Cu pachetul opțional Sport Chrono, acest model poate ajunge de la zero la 100 km/h în 4,3 secunde și poate atinge o viteză maximă de 270 km/h.

Noul Macan Turbo dispune de sistemul de frânare Porsche Surface Coated Brake cu o acoperire din carbură de tungsten pe discuri.  Opțiunile de suspensie pe aer, reglabilă în înălțime, cu pistoane de ruliu optimizate și amortizoare hidraulice noi, Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus) și Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) sunt disponibile pentru o creștere suplimentară a dinamicii.

Citește și:

Porsche Macan facelift: Macan a renunțat la Diesel

Adaugă un comentariu