Porsche Macan facelift a intrat în producție

Porsche Macan facelift a intrat în producție la uzina din Leipzig, Germania.

Modelul restilizat a fost prezentat la final de iulie în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și listele de comenzi pentru el au fost deschise la scurtă vreme de la acel moment. De acolo, a fost doar un pas până la stabilirea norocosului care va fi primul client de Macan facelift.

Se pare că onoarea îi revine unui client din China, care a ales un Macan facelift pe nuanța Mamba Green Metallic, adică cea pe care o puteți vedea în fotografiile din galerie. Macan a fost lansat în 2014 și a primit peste 100.000 de comenzi în China de la momentul debutului, așa că era și normal ca modelul vândut în 350.000 de unități să fie lansat tot în țara Marelui Zid. Desigur, noul Macan facelift va fi disponibil și în România cât de curând.

De notat faptul că Porsche a renunțat la motoarele diesel pentru Macan facelift, iar variantele hibride ale acestuia încă nu au fost anunțate. Singurele motoare din ofertă sunt cele alimentate cu benzină.

Citește și:

Cea mai scumpă mașină vândută vreodată la licitație

Costă 5 milioane de euro și toate unitățile sunt vândute

Amenzile pot fi plătite la jumătate din valoare în termen de 15 zile

Lada Vision 4×4: Cum arată un SUV de clasă mică de la ruși!

Bugatti Chiron din LEGO: Merge cu 20 km/h

Cea mai scumpă Lada Niva din lume

Drum expres spre Moldova: Noi planuri pe hârtie

RAR vrea să ofere cazierul oricărei mașini printr-un SMS

Război total mașinilor cu volan pe dreapta. Cât te costă să muți volanul pe stânga?

Porsche a trebuit să modernizeze fabrica din Leipzig pentru a-l acomoda pe Macan facelift, iar noul model va atinge o cadență de peste 420 de unități pe zi începând cu primele zile ale lunii septembrie. Cota de producție este similară cu cea aplicată pentru prima versiune a lui Macan în zilele de glorie ale acestuia.

Testul Auto Bild cu noul Macan facelift poate fi citit aici.

Adaugă un comentariu