Pregătește Dacia un nou SUV?

Pregătește Dacia un nou SUV? Aceasta ar fi una dintre surprizele anului viitor dacă declarațiile şefului Global Acces Program de la Renault, Marc Suss, vor avea corespondent în realitate.

Poliția a primit dotări ca în Vest și nu mai scapă nimeni! Sunt imposibil de păcălit!

Dacia va avea în gamă un nou SUV, mai mare decât Duster, susţine Marc Suss, şeful Global Acces Program, care coordonează inclusiv dezvoltarea mărcii Dacia.

Ce mașină conduce Tudorel Toader, Ministrul Justiției!

“Vom avea un model SUV în familia Duster/Kaptur, iar în India vom lansa mai multe maşini în familia Kwid”, a spus Marc Suss pentru Automotive News.

Samsar prins de client! A scos la vânzare o mașină, dar a uitat să modifice pozele….

“Nu vrem să adăugăm prea multe modele, deoarece atunci pierzi din efectul scalei, care ne permite să fim accesibili. Nu vom merge către categorii de nişă’, a mai precizat oficialul Renault.

Câte minute a trebuit să joace Cristiano Ronaldo ca să-și achite un Bugatti Veyron

Și perspectiva unui model Dacia electrificat este tot mai aproape.

Dacia este gata să vândă mașini electrificate de îndată ce clienții și legislația le solicită’, a declarat  recent pentru autocar.co.uk  directorul de Operaţiuni Renault pentru Regiunea Euromed-Africa, Jean-Christophe Kugler.

Dacia ar putea să se adapteze mai bine decât unii rivali datorită locului său în cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, care lansează deja mașini electrice de generația a doua și care are mai multe vehicule hibride și plug-in hibride, fie în vânzare, fie în curs de dezvoltare’ a continuat Jean-Christophe Kugler.

 

taguri
Adaugă un comentariu