Premii importante la tombola „Iubim2Roti”: o motocicleta BMW F800 R si o bicicleta BMW Cruise M Bike

„Iubim2Roti’, cel mai mare eveniment de gen organizat in Bucuresti, isi propune sa promoveze mersul pe motociclete si biciclete si sa aduca in prim-plan problema sigurantei acestor participanti la trafic pe strazile orasului.

Evenimentul promite, alaturi de o parada cu un numar record de participanti, si multe motive de distractie: stunt show-uri, demonstratii trial, concursuri moto-velo, drive teste si concertele formatiilor „Parazitii’ si’ Zdob si Zdub’. Şi ofera si un motiv spectaculos sa participati – o tomobola cu doua premii importante: o motocicleta BMW F800 R si o bicicleta BMW Cruise M Bike.

BMW F800 R este motocicleta folosita de multi stunt rideri, inclusiv Narcis Roca, eroul spectacolului serii, un roadster foarte manevrabil si usor.

Participarea la tombola oficiala „Iubim2Roti’ se face achizitionand tricoul oficial al evenimentului fie de pe site-ul oficial, www.shop.free-riders.ro, sau din cele patru puncte de vanzare organizate la eveniment.

Castigatorii vor fi anuntati cu ocazia extragerii oficiale, in seara evenimentului, in jurul orei 21:30, in pauza dintre concertele principale ale serii: „Parazitii’ si’ Zdob si Zdub’.

Despre BMW F800 R

O motocicleta roadster rafinata si cu motor cu 2 cilindri este pur si simplu sexy: usoara, stilata, in forma. Un produs de ultima generatie cu design atractiv, combinatia perfecta de placere pura la condus cu un grad ridicat de adecvare pentru utilizarea de zi cu zi. Un motor de 798 cc de 2 cilindri, complet invelit in negru nu arata doar superb, ci si suna superb. Şi are putere de tractiune. Bine-cunoscutul si foarte economicul motor dublu paralel (twin engine) ofera o bucurie reala. 86 Nm de cuplu este ceva remarcabil la aceasta categorie – la fel ca si cei 87 CP. Ergonomia care se potriveste tuturor, un sasiu ferm si stabil si o geometrie perfect echilibrata completeaza acest pachet extraordinar: manevrare foarte buna pentru oras si ultra-stabilitate la deplasarile la viteze mai mari pe drumuri de tara. Mai mult, este algerea preferata pentru practicantii de stunt riding, asa cum este faimosul Chris Pfeiffer sau Narcis Roca, spaniolul resposabil de stunt showul de la „Iubim2Roti’.

Despre BMW Cruise M Bike

BMW Cruis M Bike isi respecta blazonul si este o bicicleta de viteza. Cadrul de aluminiu si utilizarea unor elemente din carbon asigura o greutate de 14,8 kg. BMW imbina experienta vasta de design si constructie a cadrului de bicicleta cu componente de cea mai buna calitate: furca SR Suntour XCR RL-Rm, schimbator Shimano Deore cu 30 de viteze, frane pe disc Shimano BR-M395 180mm sau anvelope SafetySystem cu insertii kevlar bazate pe tehnologia RunFlat Continental CruiseCONTACT.

Adaugă un comentariu