Preoții de rang înalt din Suceava au mers cu o maşină de colecţie la slujbă (Video)

Preoții de rang înalt din Suceava care au venit la slujbă cu un autoturism Daimler  și un alt bolid de lux au atras indignarea opiniei publice.

Fiica lui Adrian Minune provoacă SENZAŢIE pe străzi! Iată ce bolizi de lux conduce

TOŢI ȘOFERII trebuie să ştie asta: are voie poliţistul să verifice POLIŢA RCA?

Conduci cu 160 km/h şi vântul bate cu 120 km/h. POŢI FI PRINS DE RADAR?

Imaginile cu mașinile de lux ale înalților prelați veniți la slujba de sfințire a unei biserici au stârnit indignarea cetățenilor din comuna Baia, Suceava, iar apoi și a românilor din mediul virtual. Filmulețul a fost postat pe Facebook și a devenit rapid viral. La o simplă verificare online, se poate vedea, însă, că autoturismul nu are rovinieta plătită.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Preoții de rang înalt din Suceava care au venit la slujbă cu un autoturism Daimler și o altă mașină de lux sunt ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Nu cu una, ci cu două mașini de colecție au ajuns înalții prelați din Biserica Ortodoxă Română. Oamenii din localitate au reacționat imediat, cu cuvinte deloc măgulitoare la adresa preoților iubitori de lux.

‘Dumnezeu să mă ierte, dar cemașini au popii, parcă au muncit pe șantier în străinătate’ a spus cu năduf, o localnică.(…) ‘Am crezut că e o nuntă cu maneliști. Strigător la cer’ a reacționat o altă femeie.

Sursa: libertatea.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare