Primele Ford EcoSport produse la Craiova pleacă spre clienții din Europa

Ford România anunță astăzi faptul că primele exemplare ale noului EcoSport produs la Craiova au fost încărcate pe trenurile speciale și sunt gata de livrare către piețele europene în vederea lansărilor locale.

Primele două trenuri încărcate cu noile Ford EcoSport vor merge către Marea Britanie și Germania, lansările naționale la nivelul întregii Europe – implicit România – urmând să aibă loc după mijlocul lunii ianuarie.

Ford a început oficial producția noului EcoSport în luna octombrie. Pentru a sprijini volumul de muncă în creștere, la fabrica de la Craiova au fost angajați în plus 1700 de operatori de bază și personal calificat în cursul acestui an. În acest moment, Ford România are 4200 de angajați.

Noul Ford EcoSport este oferit, în premieră, cu sistemul de tracțiune integrală Intelligent All Wheel Drive. Sistemul de tracțiune integrală poate fi comandat exclusiv împreună cu noua motorizare diesel de 1,5 litri, în versiunea de 125 CP. O versiune cu tracțiune față a motorului diesel EcoBlue de 1,5 litri și 125 CP va fi oferită de la mijlocul anului 2018, aceasta fiind cuplată cu o transmisie manuală.

În ofertă este inclus și premiatul motor pe benzină 1.0 EcoBoost, care a făcut o figură frumoasă în testul de anduranță cu modelul Focus. Acesta va fi disponibil în versiuni cu transmisie manuală cu șase trepte care dezvoltă 140 CP, 125 CP și – de la mijlocul anului 2018 – 100 CP. Varianta de 125 CP cu transmisie automată cu șase trepte.

Adaugă un comentariu