Primele modele preserie BMW X7 au ieşit de pe linia de asamblare

Producţia primelor modele de preserie ale noului Sports Activity Vehicle BMW X7 a început la uzina BMW Group din Spartanburg (SUA). A început astfel numărătoarea inversă pentru ultimele 12 luni care conduc spre prezentarea automobilului de serie la sfârşitul anului 2018. 

La uzină, producţia modelelor preserie contribuie la asigurarea şi optimizarea viitoarei producţii de serie. În consecinţă, modelele de preproducţie BMW X7 utilizează deja aceeaşi linie de asamblare ca modelele de serie BMW X5 şi BMW X6. În uzină, o echipă special pregătită realizează procesul de producţie de serie pentru noile modele de automobile şi îi califică pe angajaţi pentru producţia viitoare.

Modelele preserie construite la uzina BMW Group din Spartanburg sunt predate specialiştilor departamentului de dezvoltare, care solicită omologarea şi pentru diverse proiecte, cum ar fi testele de anduranţă şi cele în condiţii extreme în zonele de deşert din Death Valley sau pe traseele acoperite cu gheaţă şi zăpadă din Scandinavia.

Modelul de preserie este camuflat în timp ce se află încă în uzină. Modelele cu dungi evidente sunt concepute pentru a contribui la ascunderea cât mai mult posibil a aspectului final al noului SAV.

La Spartanburg, BMW Group produce modele BMW X3, BMW X4, BMW X5 şi BMW X6 pentru SUA şi piaţa mondială.

taguri
Adaugă un comentariu