Primele fotografii cu BMW X7

BMW anunța în cadrul conferinței anuale din 2016 o gamă interesantă de modele. Printre acestea se număra și viitorul BMW X7. SUV-ul cel mare al producătorului german ar urma să ajungă pe piață în 2019 și promite să schimbe regulile din clasă.

Conform zvonurilor anterioare, viitorul BMW X7 va sosi într-o configurație cu șapte locuri. Modelul ar urma să aibă la bază platforma CLAR, aceeași arhitectură care stă la baza lui Seria 7. După cum probabil ați intuit, în aceste condiții, gama de motorizări va fi preluată de pe nava amiral a producătorului german. Totodată, sistemul de tracțiune integrală și cutia de viteze cu dublu ambreiaj și opt rapoarte ar urma să fie disponibile în standard.

Pentru că BMW vrea să genereze un adevărat vârf de gamă, viitorul X7 va avea și o versiune de top. Aceasta ar urma să aibă doar două locuri în partea din spate și să ofere o gamă bogată de accesorii și elemente pentru clienți.

Noul BMW X7 ar urma să fie asamblat în cadrul uzinei din Carolina de Sud, SUA, iar prețul va fi mult mai piperat decât al actualului Seria 7.

Cu siguranță intenția producătorului a fost să dezvăluie noul model la o dată cât mai apropiată de începere a Salonului Auto de la Frankfurt sau chiar în cadrului acestui eveniment. Dar așa cum s-a mai întâmplat pe internet au apărut o serie de poze cu noul BMW X7.

Sursa: bmwblog.com

taguri
Adaugă un comentariu