Viitorul BMW X7 va avea și o versiune de lux

În cursul săptămânii trecute, BMW a anunțat că are în plan dezvoltarea unui nou SUV. Botezat X7, acesta ar urma să fie poziționat în vârful gamei X. Totodată, Ian Robertson, directorul departamentului de vânzări BMW, a confirmat astăzi că viitorul X7 va vea și o versiune de lux.

Viitoarea versiune de top a lui X7 ar urma să aibă doar patru locuri și va pleca de la cel puțin 100.000 de euro. În funcție de nivelul de personalizare ales, prețul ar urma să crească considerabil.

Citește și: BMW X7 – Prima imagine teaser cu SUV-ul cel mare

Deși ați fi tentați să spuneți că X7 ar urma să se dueleze cu Rolls-Royce Cullinan, vă înșelați. Cel puțin asta trebuie să ținem minte din declarația oficialului BMW. Viitorul X7 nu va împărți platforma cu Rolls-Royce Cullinan și nici nu va concura cu posibilul Mercedes-Maybach GLS.

Și pentru că tot am ajuns la versiuni de lux, oficialul BMW a declarat că există planuri și pentru un nou sedan. Nu știm daă acesta se va numi Seria 8 sau Seria 9, însă a confirmat că se lucrează de zor la dezvoltarea lui.

În plus, oficialul BMW spune că în 2017 trebuie să ne așteptăm la un nou SUV de dimensiuni mici care va fi poziționat între X1 și X3.

Via | AutomotiveNews

Adaugă un comentariu