Prinde-OH pe Corsa! Unica.ro şi Opel te invită la concurs!

Unica.ro şi maşina anului 2015 în România, noul Opel Corsa, te provoacă să porneşti într-o aventură la finalul căreia poți câștiga unul din cele 33 de premii.

32 de maşini au fost lansate în spaţiul virtual şi aşteaptă să fie plimbate cât mai mult timp. Intră în competiţie, demonstrează că meriţi să păstrezi cât mai mult maşina în posesia ta şi poţi câştiga unul din zecile de premii puse în joc!

Ce trebuie să faci pentru a participa

Tot ce trebuie să faci este să accesezi, în perioada 9 martie –  23 aprilie 2015, pagina de concurs prindeohpecorsa.unica.ro de pe mobil sau de pe PC, să te loghezi folosind contul tău de Facebook şi să alegi una din cele 32 de maşini, de pe harta virtuală.

Pentru a deţine virtual maşina va trebui să provoci un alt jucător la un set de întrebări tip trivia. Utilizatorul care răspunde cel mai rapid şi corect la întrebari va revendica automobilul. Odată revendicată maşina, prin câştigarea rundei de trivia, va trebui să deschizi aplicaţia de mobil Prinde-OH pe Corsa, să te loghezi din nou folosind contul de Facebook şi să începi să te deplasezi.

În momentul în care eşti în mişcare cu telefonul mobil şi cu aplicaţia pornită, niciun alt utilizator nu te poate provoca pentru a-ţi lua maşina. Toate detaliile sunt disponibile și în regulamentul concursului.

Care sunt premiile

Utilizatorul care va deţine cât mai mult timp o maşină virtuală va câştiga premiul special, un telefon Apple iPhone 6.

Toţi utilizatorii care acumulează cel puţin 30 de minute vor intra automat în tragerea la sorţi pentru celelalte premii.

Premiul 1: 1x O săptămână cu Noul Opel Corsa şi plinul făcut + TV LG Led Full HD 119 cm

Premiul 2: 1x Tabletă iPad Mini 16GB Wi-Fi

Premiul 3: 10x Parfum See by Chloe 30 ml

Premiul 4: 20x Ceas Loisir
Valoarea totală a premiilor este de 13.117 RON.

Noul Opel Corsa, votat mașina anului 2015 în România

Cu forme sculpturale unice și un design atrăgător, noul Corsa îți captează atenția din prima.  Nu este de mirare că a fost votat mașina anului 2015 în România.

Grila sportivă, farurile precise, liniile fluide ale acoperișului și proporțiile pronunțate în partea din spate îl fac exceptional din orice unghi. Vei aprecia materialele de înaltă calitate, detaliile atent gândite, confortul scaunelor si camera video premium Opel Eye – unul din cele mai sigure și mai avansate sisteme de asistență montate vreodată la bordul unui autovehicul. Află mai multe despre noul Opel Corsa.

Adaugă un comentariu