Programul Prima Maşină – Top 5 oferte (III)

Programul Prima Maşina, gândit pentru stimularea cumpărării de mașini noi de către tineri, primește 10 de milioane de lei anul acesta ca plafon pentru garantarea creditelor.

Programul Prima Maşină se adresează celor care vor un autovehicul cu un preț de maximum 50.000 de lei plus TVA. Avansul minim pe care clientul trebuie să îl achite este de 5%, iar dobânzile impuse de bănci sunt mai mici decât cele practicate în cazul altor tipuri de servicii de creditare.

Programul Prima Maşină – informații complete

Deşi programul Prima Maşină nu a avut un mare succes pentru că suma maximă acceptată este de 50.000 lei plus TVA pe piaţă se pot găsi suficiente oferte care să fie atractive pentru cei care vor o maşină nouă.

Vom încerca printr-o serie de materiale să realizăm un top al celor mai atractive oferte auto existente pe piaţa de la noi şi care se încadrează în termenii acestui program. Alte criterii pe care le luăm în considerare vizează nivelul taxelor şi al asigurărilor.

Ca să poți beneficia de Programul Prima Mașină ți-am pregătit informațiile despre cum îl accesezi și ce acte îți trebuie. Mai ai la dispoziție și alte oferte pe care le poți accesa în Programul Prima Mașina în materialele Programul Prima Maşină – Top 5 oferte (I) și Programul Prima Maşină – Top 5 oferte (II).

 

Programul Prima Maşină – Top 5 oferte (III)

 

Dacia Sandero 1.0 SCe 75 Laureate – 9.180 euro

Produsă în România, cu o motorizare care benefeciază de taxe mici și o rețea extinsă de service poate fi alegerea ideală pentru un șofer începător.

Suzuki Ignis 1.2 GL Dualjet 2WD – 9.450 euro

Un motor de 90 CP care face față cu brio atât în oraș cât și la drum lung.

Kia Rio 1.2 GSL Base – 11.010 euro

Șapte ani garanție chiar contează când ai un buget limitat.

Citroen C-Elysee 1.2 PureTech 82 Live – 11.067 euro

Rafinament francez pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu.

Skoda Rapid 1.2 TSI 90CP Avantaj – 11.650 euro

Pentru cei care vor cu orice preț un motor german sub capotă.

Adaugă un comentariu