Proiectul Dacia Duster Army ar putea trece la un nou nivel

Sorin Encuțescu, secretar de stat, responsabil pentru industria de apărare a avut o întâlnire cu Nicolas Maure, Președinte Director General al Automobile Dacia S.A.

În cadrul evenimentului, cei doi au discutat despre relațiile de colaborare dintre Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului și Automobile Dacia, dar au fost prezentate și o serie de elemente de interest în ceea ce privește cooperarea în domeniul industriei de apărare.

Cea mai importantă parte constă în proiectul Dacia Duster Army care ar putea trece la un nou nivel.

Citește și: Dacia Duster Army: cu Duster la razboi

“Întâlnirea a prilejuit o scurtă prezentare a caracteristicilor tehnice ale vehiculului Dacia Duster Army. Au fost evidențiate performanțele acestuia în condițiile utilizării sale cu diverse echipări și pentru mai multe tipuri de misiuni”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului.

Citește și: Dacia Duster Army si Duster Pick-Up au defilat la Parada militara de 1 decembrie

În plus, cele două părți și-au expirmat dorința și deschiderea pentru a dezvolta proiectul Dacia Duster Army, urmând să realizeze un model adecvat cerințelor operationale ale potențialilor beneficiari din Sistemul Național de Securitate și Industria de apărare.

Via | Agerpres

Adaugă un comentariu