Range Rover Velar a primit titlul “World Car Design of the Year” 2018

Range Rover Velar a primit titlul “World Car Design of the Year”, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

SUV-ul de lux a surclasat modelele importante, câştigând titlul World Car Design of the Year desemnat de juriul competiției 2018 World Car Awards, format din jurnaliști auto consacraţi, din 24 de țări.

Lansat anul trecut și denumit după numele de cod al conceptelor originale Range Rover de la sfârșitul anilor 1960, Velar se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Este disponibil în 6 variante de motorizare, de la performantul motor diesel Ingenium, de 2,0 litri și 180 CP, la consacratul motor V6 pe benzină supraalimentat, de 3,0 litri și 280 CP.

Proiectat, realizat și fabricat în Marea Britanie, Velar dispune de toate capabilitățile specifice gamei de modele Range Rover. Cele mai noi tehnologii și utilizarea unor materiale cu un grad ridicat de sustenabilitate permit acestui SUV să facă față oricărei situații.

Range Rover Velar, cu un preț de pornire de 49.900 € + TVA în România, este disponibil pentru comandă prin intermediul reţelei autorizate Jaguar Land Rover.

Adaugă un comentariu